Arkadaşlar Ibanez RG350DXWH almayı düşünüyorum her tarzdan birşeyler çaldığım oluyor ama genellikle modern rock diyebiliriz clean tonları güzel olduğu kadar distortion tonlarıda etkili olması önemli daha sonraları manyetik modifiyesi kesinlikle yapacağım özellikle köprüye seymour duncan TB4 JB düşünüyorum fakat gitarın kasasının karakteristiği hakkında bilgi edinmek istiyorum kullanan veya bilgisi olan arkadaşların mesajlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ibanez RG350DXWH gitar karakteristiği hakkında
Collapse
X
-
Arkadaşım daha almadığın gitara modifiye hayalleri kurma derimleon103 isimli üyeden alıntı Mesajı gösterArkadaşlar Ibanez RG350DXWH almayı düşünüyorum her tarzdan birşeyler çaldığım oluyor ama genellikle modern rock diyebiliriz clean tonları güzel olduğu kadar distortion tonlarıda etkili olması önemli daha sonraları manyetik modifiyesi kesinlikle yapacağım özellikle köprüye seymour duncan TB4 JB düşünüyorum fakat gitarın kasasının karakteristiği hakkında bilgi edinmek istiyorum kullanan veya bilgisi olan arkadaşların mesajlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Zaten tonuna etki edecek şey gitar değil amfidir. gitarından memnun değilsen yeni bir gitar alabilirin ama tonundan memnun değilsen gitar alman birşey değiştirmeyecektir
Yorum
-
arkadaşlar derdimi anlatamadım galiba bakın ben ne gitar alırsam alayım kullanacağım manyetikler kafamda zaten ve bu alacağım ilk gitar olmayacak ben sadece gitarda kullanılan ağaç karakteristiği hakkında bilgi istedim herhalde gitarda kullanılan ağacın sese etki etmediğini bilmeyecek kadar amatör değilsinizdir bu gitarda ıhlamur kullanılmış ve ıhlamurun ses karakteristiği hakkında bir bilgim yok birda pickguard kullanılmış onun sese etkisi varmı benim öğrenmek istediğim tam olarak bunlardı
Yorum
-
iyide arkadaşım o sadece evde çalıştığım ufak bi amfi ne sıklıkla stüdyoya gideceğimi **** gittiğimi nereden biliyorsun belki 2 günde 1 gidiyorum stüdyoya sen amfiye takılma boşver amfiyi sahneye çıksam ibanez10g ile çıkmayacağım ama gitar mecbur elimde olacak anladın mı derdimi? benim için önemli olan ıhlamurun sesi nasıl bunu bilmek istiyorum bak mesela kızılağaç kasaların az çok biliyorum karakteristiğini ama ıhlamur gitar hiç kullanmadım bu yüzden varsa ıhlamurdan yapılmış bi gitar kullanan çıksın desinki kardeş , o ağaçtan sert ton alamazsın **** çok sert olur vs vsblind.quardian isimli üyeden alıntı Mesajı gösterAlacağın manyetikler kafanda iyi anladık da ibanez 10 wattlık amfide manyetik değiştirmenin sana bir yararı olmayacak diyorum.Son güncelleyen leon103; 17-09-2009, 15:59.
Yorum
-
tamam kardeşim ben senin iyiliğini düşünüp boş masraf yapmaman için uğraşıyorum stüdyoya sahneye çıkacağım dersin ki onda bile manyetik değiştirmek sandığın kadar fark etmeyecek ama neyse. ıhlamurun tonu kızılağaç ile maun arasında dengeli bir tondur. ayrıca gitarın ağacı ile tonun sertliği arasında bir bağlantı yoktur. maunla da sert çalabilirsin kızılağaçla da.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum